Blog Adinda Evans Keluar Surat Khabar?

Posted by sayanakhiburan on 04 June 2011

Assalamualikum...

Apa khabaq? Harap-harap baikla no... Hari ni da cita panas.... Akhirnya... Blog yang akhir-akhir ni panas... Adinda Evans atau terkenal dengan nama timangan Daten Milano kat Facebook keluar jugak surat khabar... Ni semua gara-gara penulisan dia tentang status kedaraan dia tu... Tak percaya korang cuba tengok sini ataupun korang boleh beli Harian Metro dan belek mukasurat 27... Huhuhu... Kalau budak tu tak malu lagi tak tau la nak cakap apa... Kalau aku delete blog terus... Tapi, aku tak puas hati betoila... Sejak 2 hari ni blog dia panas betoi... Cepat gila orang follow blog dia... Setakat ni dah  1.8K dah tu... Potong aku la plak budak ni... Huhuhuhu... Nak tau sebab apa budak ni panas n hot sangat la ni... Tengokla bawah ni...

Gambar Adinda Evans






Post Entri Tiada Dara Blog Adinda Evans






Keratan Akhbar Harian Metro 4 Jun 2011 Pasal Blog Adinda Evans






p/s : Jeles aku dia masuk surat khabar... Huhuhuhu... Nak masuk gak... Tapi, dengan cara yang baik....

{ 19 comments... read them below or add one }

puanbee said...

adei dapat perhatian cara tak baik malu2

a_a said...

kalo aku jd mak bpk dak tu lg pressure...

Rozuan Ismail said...

biase le tuh.akhbar pno dapat cerita dari blogger =)itulah kuasa blogger

shuk said...

tak mau lah glemmer sbb kontroversi..
x sesuai u.. :)

cikmegipama said...

uisy, satu mesia dah pemes.
leh a mintak otograp pasnih.
daten milano..nak sainnnn~~ heh

b0an said...

pon..ko wat la bangga ilang teruna..haha

raima said...

huhuhuhu, agak2 mesti mak ayah dia malu kan ='(

kesian mak ayah dia

kut iye pun, ta pyh la nk mgaku bnde bukan2, kn dh susahkn diri sndri+mak bapak (T_T)

Anonymous said...

kesian dia :/ kecik kecik dah kena go through semua ni. haihh.

syukri said...

hua3... mmg da baca kt paper..

xsangka leh kuar lak paper smalam[4jun 2011]

www.syukritahir.com

Adda said...

famous gituh . hehe

Radin87 said...

Dah dia bangga sangat dengan benda2 yang tak patut dia banggakan. Takyah kesian pun takper. Sepatutnya aib diri tu dijaga dan jangan diberitahu pada orang lain.

Sekali masuk internet, selamanya di internet. Berani buat, berani la tanggung~~

Nur Helnah Momoy said...

ish x malu btol..:/

UstazAmirul said...

kesian mak bapak dia...kecik2 dh pandai main..mcm mana nanti masa hadapan dia agaknya..dan bagaimana pula bila diAA Sudah tua..dan bagaimana pula nasibnya bila sudah di alam barkzah nanti??
masyaAllah..

amir aizat said...

ish2 dunia,huhu

alif haris said...

aduuii masuk paper pon .. mak bapak tak bangga .. panas perut mak ngndung .. huhu .. sdey2 T_T

Anonymous said...

malu gila....nnt kene tggl balak.dah lobos

HARITH ISKANDAR said...

errr Mak Ayah dia tak marah ke?tak kan la langsung tak ALERT hal2 mcm ni?ishhh :(

SoutulMujahid said...

biasalah tu harian metro.. diorang kan suka wat berita2 murahan mcm ni

Anonymous said...

perhaps creativity beyond the limit

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!