Komuniti Blogger Vs Gambit Saifullah?

Posted by sayanakhiburan on 05 June 2011

Heboh satu dunia blogger ni pasal berita peperangan artis "popular" (sambil mata pandang kat atas, tangan kat dada) Gambit Saifullah dengan komuniti blogger kat Malaysia ni... Ini semua pasal isu ada blogger kritik klip video yang dia arah... Kalau tak salah aku klip video lagu Marilah yang dinyanyikan oleh Prema Yin... Nak taw pasal apa blogger-blogger kutuk klip video dia? Tengok bawah ni...



Hahaha... Amacam? Rasa mual dan nak termuntah dak? Dahla video klip macam tak masuk ja dengan lagu... Pastu, ada plak scene lucah-lucah... Yang tak tahan tu depan peti ais pun jadi keja... Hahaha... Motif apa pun aku tak tau Gambit ni buat video klip macam ni? Dia ingat semua rakyat Malaysia ni semua pemikiran barat macam dia? Suka buat-buat lucah depan peti ais... Hahaha... Lagi satu, yang lawak tengok minit ke- 3.16... Ketiak Prema Yin tak cukur abis... Hahaha... Bukan saja-saja usha, tapi ternampak tau... Huhuhu...

Kepada blogger-blogger sekalian dan Gambit Saifullah, aku harap kita jangan la bermusuh... Apa yang blogger-blogger kata tu betul... Video klip ko tu, takde moral langsung... Menari-menari, lucah-lucah depan peti ais, dengan Prema Yin pakai baju macam tak pakai baju... Ish, pelik... Baik ko buat ja video klip baru... Yang bermoral dan ada kaitan sikit dengan lagu tu... Ok? Baru orang tak kritik ko... Lagi satu... Ko ubah attitude ko tu... Jangan bila kena kritik ja, ko nak angkat jari tengah la, jari kaki la, kat orang yang kritik ko... Terima la kritikkan... Ambik positif untuk ko maju di kemudian hari... Ok?

Yang tu jela aku nak tulis... Sapa-sapa tak kenal lagi dia, boleh usya bawah ni...





Kenal kan? Takkan tak kenal artis dan pengarah popular... (uuuuuuuwwwwweeekkkkkk!!!) K,la... Undur diri dulu... Bye-bye....


p/s : nama dengaq macam bagus, baik tapi, emmmmmmm........ 

{ 13 comments... read them below or add one }

Puan Kutu said...

adoi..macam2..nk buat video clip pun ntah apa2 kan..mmg takde moral ahh

Mrs.Yie said...

ni gambit ke kerambit??kahkahkah..muka x tau malu..dasar..wekkkkk

kpah k-poh said...

lagu ni tak sedap langsung...nampak cam klip video murahan jer..

rara pinkmafia said...

trus jd benci kot kt gmbit ni.

nursyamime said...

video yang ntah pape..
ppfftt:p

Amiirah-Cassan said...

hahah aku minat Gambit nih , but he's really falling skang . kan ??? heishhh cekewaaa !

Liyana Zahim said...

Pesal muke pompuan tu cam seorg jantan? Hahahah..

ayiehulk said...

vedio klip ni bukan untuk yang english version punye ke? ce tengok die nye mimik mulut...

KinosKoko said...

siyes aku x kenal mamat nih sebeblum blogger2 promote dia..hahaha..menjadik dowh taktik dia nak dipromote

Anonymous said...

weyh, aku rase kau dah salah orang. ni bukan gambit ok. ni shah jaszle. lain kali, kalo nak tulis post tengok betul2.jangan main hentam je. kalo x caye, ko google la gambar gambit ngn shah jaszle. pastu compare. ok?????

sayanakhiburan said...

wahai anon... ko la patut research... ko taipla google tu kalau ko tak caya... kalau tak cam lagi, ko buat spek... tak cam lagi, ko pakai kanta pembesar... tak cam lagi, maknanya ko pendek umur... hahaha

GreenAppleKu.com said...

singgah sini baca artikel gambit cari pasal dengan blogger..huhu..

puanbee said...

sebelum kes nih pun memang tk bape suka dia ni

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!