Video Justin Timberlake Raba Mila Kunis Di MTV Movie Awards 2011

Posted by sayanakhiburan on 07 June 2011

Panas!! Agak mengejutkan bila tengok gambar Justin Timberlake dan Mila Kunis di Mtv Movie Awards 2011... Huhuhuhu... Mau tak nyer... Depan orang ramai or public relax je raba-raba... Pastu, tengah sampaikan award plak tu... Hahaha... Bayangkan artis kat Malaysia buat macam tu... Kompem-kompem ramai yang hentam la... Nak tau dia buat macam mana? Tengok gambar bawah ni...


Amacam? Menghairahkan tak? Huhuhu... Nak tengok video lak? Bawah ni....


Haaa... Teruk betul diorang sekarang ni... Depan public still slumber je lagi... Kalau aku jadi Justin Timberlake, memang tak lama dah Mila Kunis tu... Hahaha...

K,la... Sampai sini ja aku update... Bye!

p/s : Jangan dok praktik pulak kat taman-taman bunga dan kat tempat public yang lain... Huhuhu

{ 10 comments... read them below or add one }

nursya'idawahina sa'aban said...

waaaaaaaa...weeeeeeeeeeeee..opssssss..tertengok plop..!!

najwa's said...

cess, vongok tul diorang nih. (-.-')

apeXogamY said...

macam takde ape2 je muke diorang..haha

Puan Kutu said...

huh panas!

k e y r i said...

cettt! sensored3! haha :D

GreenAppleKu.com said...

Jangan ada artis malaysia yang tiru cam tu udah ler. Tapi kalau rasa nak kena hemtam ngan blogger..cubalah..hahaha.. mana agaknyer hilang maruah mereka tu yer. selamba jer..

Afiq Din said...

wow... hebat btol...
masing2 ade peranan tuh

alif haris said...

perghh takde harga diri lagsung .. haram jadah .. haha

ZouL said...

uish..haha...ni ringan-ringan versi public ni...

Link Exchange Bidaah?

HAFIZAL said...

bagi diaorang benda tu tak ada apa2 pun

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!