10 Apps iPhone yang best...

Posted by sayanakhiburan on 04 October 2011


Assalamualaikum semua...

Lama dah aku tak update blog... Malam ni tetiba ja rasa nak update... Sebab kesian gak tengok blog ni terbiar... Dahla blog ni banyak berjasa kat aku... Sampai aku dapat beli iPhone 4 ni pun sebab dapat duit dari blog aku la... Nak tau macam mana? Tengok entri aku ni... <SINI>

Tapi sayangnya, aku ni kurang cekap dalam pengendalian iPhone 4 ni... Sampai membe aku cakap baik ko beli handphone satu kaler je dari beli iPhone 4 kalau tak reti guna... Haa... Agak terasa dengan ayat membe aku tu, terus aku post entri ni...

Kepada korang-korang yang pandai dan terer dalam bab-bab iPhone  ni cer cuba korang cadangkan aku apps apa yang best untuk iPhone 4  ni? Haa... Mai2... Komen2...



p/s : tu la... beli lagi handphone ntah apa-apa.... (^.^)

{ 1 comments... read them below or add one }

Zeera Lana said...

download itunes n tengok benda apa yang besttt such as games or apps yang len !
and i suggest u install JAILBREAK men ! super duper cool & awesome ade jailbreak !
tak gempak if ade iphone tapi tade jailbreak . ~ my suggestion :)

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!