10 Apps iPhone yang best...

10 Apps iPhone yang best...


Assalamualaikum semua...

Lama dah aku tak update blog... Malam ni tetiba ja rasa nak update... Sebab kesian gak tengok blog ni terbiar... Dahla blog ni banyak berjasa kat aku... Sampai aku dapat beli iPhone 4 ni pun sebab dapat duit dari blog aku la... Nak tau macam mana? Tengok entri aku ni... <SINI>

Tapi sayangnya, aku ni kurang cekap dalam pengendalian iPhone 4 ni... Sampai membe aku cakap baik ko beli handphone satu kaler je dari beli iPhone 4 kalau tak reti guna... Haa... Agak terasa dengan ayat membe aku tu, terus aku post entri ni...

Kepada korang-korang yang pandai dan terer dalam bab-bab iPhone  ni cer cuba korang cadangkan aku apps apa yang best untuk iPhone 4  ni? Haa... Mai2... Komen2...



p/s : tu la... beli lagi handphone ntah apa-apa.... (^.^)

3 Responses to "10 Apps iPhone yang best..."

  1. download itunes n tengok benda apa yang besttt such as games or apps yang len !
    and i suggest u install JAILBREAK men ! super duper cool & awesome ade jailbreak !
    tak gempak if ade iphone tapi tade jailbreak . ~ my suggestion :)

    ReplyDelete
  2. salam tuan blog..tumpang iklan yee..

    menjual apps dan games untuk pengguna NON-JAILBREAK iphone...boleh update melalui appstore / itunes

    Lawat: www.facebook.com/IBeliUBayar

    ReplyDelete
  3. Heу there! Thіs іs kind of off tοріc but І need some help from аn eѕtablisheԁ blog.
    Iѕ it diffіcult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking аbοut mаking mу
    oωn but I'm not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Cheers

    Also visit my homepage; Flash Games

    ReplyDelete

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel