Cek Nuffnang dah sampai! Yeaayyy!

Posted by sayanakhiburan on 04 October 2011

Alhamdulillah... Syukur gak... Cek Nuffnang aku selamat sampai... Walaupun benda ni dah sampai sejak sebelum puasa lagi, tapi aku tetap nak post jugak... Huhuhu... Bukan nak berbangga, riak, ataupun takbur, tapisaja nak bagi korang peransang dan nak buktikan yang Nuffnang bukanya scam seperti kata-kata sesetengah pihak...Haaa...

Even jumlah tak banyak tapi, okla... Bole buat belanja awek jadila... Huhuhu... Nak tengok banyak mana? Tengokla bawah ni... Huhuhu...






Hehehe... Okla kan untuk blog picisan macam aku ni... Ni earning aku dah boleh nak cashout dah... Tapi malas la nak cashout lagi... Nak tunggu dulu bagi banyak.. Okla... Setakat ni saja update... Bye n Selamat Malam!


p/s : Nuffnang.... Nak BE lagi... hehehe... Sambil buat muka manja... Huhuhuhu....

{ 3 comments... read them below or add one }

hafiz hafizol said...

untungla.. aku xpenah pun dapat ... ko dah bape kali cash out nie??

nasarudin said...

congrate bro..ni pon tgh on the way nak capai cashout duit...huhuhu...

lilieyz said...

best

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!