Penampilan Fadhli Shas di Liga Slovakia

Posted by sayanakhiburan on 05 October 2011

Waaa.... Semakin hari, semakin maju bola sepak negara kita ni... Mana taknya... Dulu kita dikejutkan pemain Malaysia main Manchester United... RAMLI! Hahaha... Tapi, itu fantasi ja... Ini yang aku nak cerita ni pasal ada pemain bolasepak Malaysia yang dah main kat Liga luar negara... Safee Sali baru kat Indonesia kan? Ini player main liga europe kot... LIGA SLOVAKIA der.... Hahahaha...

Even, liga bawahan tapi aku tetap bangga jugak sebab ada gak kelab luar atau kelab bolasepak europe yang nampak kebolehan pemain Malaysia ni... Nak tau kelab mana dan siapa yang main kat kelab tu? Usha bawah lagi der...


Haa... Diorang ni la main kat kelab luar negara tu... Fadhli Shas dengan Irfan Faizal... Diorang ni main dengan kelab FC ViON Zlate Moravce.... Okla kan... Even tak pernah dengar nama kelab tu, tapi baguslah player kita ni ada orang minat jugak kan? Haaa... Kat bawah ni ada video penampilan sulung Fadhli Shas dengan kelab FC ViON Zlate Moravce...


Haaa... Ni video temuramah Fadhli Shas  dengan wartawan selepas game tu...


Kelakar jugak la bila dia cakap omputih... Huhuhu... Apa-apa pun... Kepada mereka... Syabas! Dan teruskan berjuang dan keep it up!


p/s : Malaysia Boleh!!! Auuummm!!! (bunyi Harimau Malaya)

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!