Cek Nuffnang Ke-2 Sudah Sampai!!

Posted by sayanakhiburan on 14 March 2012





Alhamdulillah! Akhirnya sampai jugak cek Nuffnang yang ku tunggu-tunggu ni... Sejak aku cashout bulan Januari hari tu sampaila sekarang baru sampai... Thanks Nuffnang!! Tapi, sejak aku dah mula slow sikit dalam arena berblogging ni, semakin kurang dah aku dapat Buffered Earning ataupun lebih dikenali oleh blogger2 BE ni dari Nuffnang... Mungkin sebab aku dah jarang update blog kot, mungkin sebab tu la... Hehehe... Apa-apa pun thanks Nuffnang... Gua caya sama lu!!

p/s : Rezeki, rezeki, dan rezeki....

{ 2 comments... read them below or add one }

b0an said...

untunglew...haha

sabahawkians said...

best plak main nuffnang ni yerrr...

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!