Selamat Tinggal Heartbeat... Welcome iPanelonline!!!

Posted by sayanakhiburan on 16 March 2011

Assalamualaikum bloggers semua... 


Semua sihat ka? Hahaha... Aku sedih dalam kegembiraan.. Sebab apa? Sebab aku nak tinggalkan salah satu income aku... Penat dah klik-klik... Aku klik yang orang punya, diorang tak klik aku punya... Hampeh tol... Tapi, dalam sedih tu ada berita gembira... Aku dapat tau ada cara nak dapat income baru.. Heehheehe... Setakat 2-3 hari ni, aku dah dapat RM10 dah melalui income baru aku ni... Macam mana aku dapat income tu? Dengan ipanelonline la... Hehehe... Setakat ni aku baru dapat 1000 lebih mata dari ipanelonline yang bersamaan RM10... Sape nak bagi bai... hehehe... Cara mudah, tak perlu trafik tinggi-tinggi... Tak payah nak klik-klik... Just jawab survey... Satu survey dalam minimum dah dapat RM3... Hahaha... Waa gumbira ini hali... Tapi tak nak cash out dulu... Nak tunggu lama-lama sikit... Cash out sekali dengan nuffnang... Barula iphone 4 menanti... Huhuhuhu...


Apa?? Korang nak jugak?? Kalau korang nak rujukla entri ni... Buat Duit Tanpa Tingkat Trafik... Korang mesti tak menyesal punyala... 



p/s : teruja nak dapat income... Ahaksss...

{ 12 comments... read them below or add one }

puanbee said...

heee rajin sungguh HB tu memang lah kita penat klik2 org tk balas atau HB yg tak kasi sebenarnya ..

gadis kepastian said...

nak try la...

mykhalis said...

rasa nak cuba jugak nie

Puanbee said...

cara buat site map

http://maribinablog.blogspot.com/2010/07/site-map.html

label tu just ambil di design > add a gadjet > label

then setiap kali nak pot tu tengok di bahagian bawah sekali ada ruangan untuk label , taip lah label mengikut kategori , misalnya nuffnang untuk cerita nuffnang je. . personal untuk kisah peribadia ,,jgn semua post di letakkan bawah label yg sama ..heee


tak faham tanya je tau ! akk tk kisah hee..

cik ubi said...

dah cuba . tapi survey cepat sgt jeda .

kiz said...

macam macam ada..

Saiful Nazmi said...

cik ubi : sebab mungkin survey tu tak sesuai dengan umur or pekerjaan cik ubi... Haaa

arm BiB said...

cam best jer bro...Nak try gak la...

mrs.sabri said...

akak pun rasanya kecewa dgn hb..mcm menipu pun ada..15 hribulan ada dua klik..tapi bila bukak pulak malam tu,klik yang dua tu dah x ada..jadi 0..huhu dan skarang akak pun dah join ipanelonline..

Saiful Nazmi said...

join je ipanelonline ni... sebab tak rugi apa-apa pun... lagipun just jawab survey dalam berapa minit ja... dah dapat rm3...

Novelgurl said...

sALAM..huhu bnyknya sumbr pndptn.

WAH ! DH BNYk eh nuffnang nk cashout ?

Admin said...

Blog walking :D

jangn lupa mampir ke http://bontok.blogspot.com

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!