Stok Geli-Geli Aku...

Posted by sayanakhiburan on 14 March 2011

Hye semua!! Korang buat pe tu?? Tengah blogwalking ke?? Haa... Elokla tuh... Apa kata korang singgah dulu sini baca aku punya entri... Kali ni aku buat pengakuan "PANAS" dan entri ni pun aku nak buat jadi "PANAS"...

Hehehehe... Korang paham kan "stok geli-geli" tu apa? Tak payah kot aku nak explain lagi kat korang... Hehehe...Aku nak share kat korang semua yang dah lama tak dapat "geli-geli" tu... Aku ada stok bai... Korang nak tak? Dari negara China, Malaysia, Indon, semua ada der...Atau pun korang nak yang macam ni??

"Come on baby"

Stok macam tu ada... Tapi korang kena booking awal la... Macam mana nak booking? Korang kol la no bawah ni...

1) Miss Rinar :03-8870 200 (sekitar wilayah)
2) Bro Awi : 03-8884 2600 (sekitar wilayah)


Kontek je bila-bila masa... Mesti diorang jawab... Agak-agak air dah naik kepala, kol la... Mesti korang nak tengok kan picture stok diorang kan? Aku boleh bagi tengok tapi aku buat readmore jela sebab takut ada budak bawah umur tengok imej yang tak sepatutnya... Aku dah jumpa dah stok "geli-geli" diorang ni... Kalau berminat dengan offer kat atas, korang bolela tekan readmore kat bawah ni... Yang tak berminat... Please jangan...



Ini lah stock terbaru... Tengokla... Cun woooo!!!

Maria Ozalintah

"Jomla geli-geli ngan gua"


Fuhh!! Kalau dia ni cekau kat korang punya kaki, kompem keluar darah... Pergghhh!! Memang gelila...


Lipaso Surirumah Hani


"Pilihla saya bang, lama tak geli-geli ni"

Haa... Ni barang baik punya.... Sebelah malam je dia aktif... Nak "geli-geli" ngan dia kat dapur pun boleh... Amacam?

Yori Belutiva


"badan i licin tau bang, takde bulu pun"

Yang ni best der... Badan dia takde bulu... Kompen menaikkan tahap "kegelian" korang bila korang meniduri dia.... Huuhuhuhuuu...


Yamouri Kataki

"suara i sedap bila tengah geli"

Tuuudddiiiiiaaa.... Yang ni bila korang "geli-geli" dengan dia kompem bestla... Sebab suara dia merdu sangat sampai air turun.... (Air Hujan)


Chezularo


"kalau bang berani datangla "geli-geli" ngan i"


Bila korang buka je zip seluar korang, kompem mulut dia ada kat "situ" punyala... Sebab dah jumpa sama spisis ngan dia.... Ahakkksss!!!


Amacam?? Dah jumpa korang punya stok "geli-geli"? Kalau dah jumpa bagusla... Hehehe... Ada sorang lagi ni... Yang ni semua orang kenal... Haa... Ni dia...



Kala korang nak, kol la no. tadi ek? Selamat malam semua!! Ahaksss!!


p/s : Fakta penting... Miss Rinar = Jabatan Veterinar dan Bro Awi = JAWI... Kalau korang berani, kol la no tu... Hahahaha

{ 14 comments... read them below or add one }

mai said...

haha... ish2.. bikin saspen je kau ni

kiz said...

golak godang den...

mykhalis said...

kenapa Khalis tak dapat tengok gambar?mmg salah ipad2 Khalis ke nie?ehehe...

Panda Berlipstik said...

bhahahahaha,,,dah agak da....bwerkk

teenagerhousemaid said...

mula2 macam nak berpinar mata bace...

last sekali..terbaekk wokk!
yeah!

Saiful Nazmi said...

mai : saja buat saspen skit...

kiz : nak join gelak bole? hehehe

khalis : sebab x scroll dulu sampai bawah... die lambat loading skit..

panda : macama mana bole baca fikiran ni?

teenage : thanks yaw!! heheheh

Azroy Bin Kassim said...

cis... ingat nak bg link DL miyabi... luluh hati gua.. haha

mykhalis said...

ooo..dah buleh tengok dah.. ini stok menggelikan nie.. bukan untuk geli2..hehe

syada said...

kiut miut la stok geligeli tue. :)

ur shoutbox x le bukak la.a'ah, "dia" memg blaja kt sg.buloh pon.

nescafe_ais said...

x minat..tai saja nak tau...hahaha

digital kelok said...

geli mattt!

gaung said...

pergh geli geli gelimattt mat mat mat..haha
stock ni berlambak kt sini..tukar mahu?

cik tiera™ said...

mmg geli wookk~!

Signorina Syima said...

ceh... buat lawak sungguh! kagum aku ngn idea buat entry macam ni... haha

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!